Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Serial killer η οικιακή βοηθός στη Ρόδο: Ομολόγησε άλλες τρεις δολοφονίες - Είχε αποπειραθεί να πνίξει και το μωρό της

Ελλάδα

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με την 45χρονη οικιακή βοηθό που έπνιξε την 75χρονη ηλικιωμένη την οποία φρόντιζε, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο πλαίσιο της προανάκρισης, υποστήριξε ότι σκότωσε άλλα τρία άτομα!

Σε ψυχιατρική κλινική της Λέρου είχε νοσηλευτεί το 2002 η 45χρονη που ερευνάται για τέσσερις δολοφονίες ηλικιωμένων σε Ρόδο και Λέρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε είχε αποπειραθεί να πνίξει το μωρό της που ήταν ενός έτους. Η συλληφθείσα κατηγορείται για τη δολοφονία 75χρονης που ομολόγησε η ίδια το πρωί της Δευτέρας στους αστυνομικούς, ενώ έχει ομολογήσει ακόμα τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων.

Σε μία περίπτωση φέρεται να έβαλε μέσα σε γιαούρτι μεγάλη ποσότητα ζάχαρης και στη συνέχεια χορήγησε την τροφή με σύριγγα στην ηλικιωμένη γυναίκα την οποία φρόντιζε, με αποτέλεσμα το θάνατό της.

Οι δύο θάνατοι ηλικιωμένων (που ομολόγησε μετά τη σύλληψή της) έλαβαν χώρα στη Ρόδο και ο τρίτος στη Λέρο. Η οικιακή βοηθός φέρεται να φρόντιζε τους ανθρώπους αυτούς, ενώ οι ημερομηνίες που έχει δώσει στους αστυνομικούς συμπίπτουν με τις ημερομηνίες θανάτων τους. Αναλυτικότερα, φέρεται να ομολόγησε ότι το 2011 δολοφόνησε 74χρονη γυναίκα, την οποία φρόντιζε στο σπίτι της στη Λέρο.

Οι άλλες δύο δολοφονίες, όπως είπε, έγιναν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 στη Ρόδο. Η πρώτη έγινε το πρώτο δίμηνο του 2022 στη Ρόδο και ενώ φρόντιζε 86χρονη που έπασχε από διαβήτη.

Το Μάιο του 2022 και ενώ φρόντιζε 70χρονη στη Ρόδο χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή πέντε ημέρες αργότερα.

Το 2002 η 45χρονη είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στη Λέρο, καθώς είχε αποπειραθεί να πνίξει το γιο της που ήταν μωρό (ενός έτους). Όταν ολοκληρώθηκε η νοσηλεία της ξεκίνησε να εργάζεται ως οικιακή βοηθός, αρχικά στη Λέρο. Τα χρόνια που ακολούθησαν μετακόμισε στη Ρόδο συνεχίζοντας να εργάζεται ως οικιακή βοηθός.

Η Ασφάλεια έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος της 45χρονης, η οποία διαβιβάζεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος θα κρίνει με ποιο τρόπο θα συνεχιστεί η έρευνα.

Συνήγορος υπέράσπισης της 45χρονης,ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος κος Στέλιος Αλεξανδρής.

Τι προηγήθηκε

Η οικιακή βοηθός Φ.Φ. 45 ετών που φρόντιζε την ηλικιωμένη στις Καλυθιές,  η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, τηλεφώνησε στις 08:25 το πρωί στους αστυνομικούς λέγοντάς τους «ελάτε γιατί την έπνιξα».

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου βρήκε την 75χρονη γυναίκα στο κρεβάτι και προσπάθησε να την επαναφέρει καθώς μέχρι εκείνη την ώρα είχε ισχνό σφιγμό, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του ΕΚΑΒ, αυτό δεν κατέστη δυνατό και τελικά λίγη ώρα αργότερα πιστοποίησαν τον θάνατό της.

Η άτυχη 75χρονη Φ.Κ. είχε ένα παιδί, το οποίο βρίσκεται σε ίδρυμα. Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Αρχαγγέλου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Φόρτωση άρθρων...