Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Τι ανέφερε ο 19χρονος σε νέα του κατάθεση για τον πατέρα Αντώνιο

Νέα στοιχεία για τον πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό του Κόσμου» έδωσε στις Αρχές ο 19χρονος που κατήγγειλε ασέλγεια σε βάρος του.

Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας για τον πατέρα Αντώνιο, έδωσε δεύτερη κατάθεσή του στην Εισαγγελέα Ανηλίκων την 1η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το STAR. Σε αυτήν περιέγραψε όχι μόνο ασελγείς πράξεις, αλλά και περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης που προκαλούν σοκ.

«Όσο πέρναγε ο καιρός, εκτός από το να με χαϊδεύει στα οπίσθια. Μου κατέβαζε το παντελόνι και το εσώρουχο από την πίσω μεριά (…)», φέρεται να κατέθεσε ο 19χρονος.

Ακόμα, στην νέα του κατάθεση, ο 19χρονος υποστήριξε ότι δεχόταν ακριβά δώρα από τον πατέρα Αντώνιο που έφθαναν ακόμα και τα 800 ευρώ. 

Πιστεύει, όπως είπε, ότι έχει πειράξει και άλλα παιδιά, ενώ περιέγραψε ακόμα ένα περιστατικό: «Ένα πρωί που του πήγα το πρωινό, επειδή νύσταζα πολύ ξάπλωσα στον καναπέ και με πήρε ο ύπνος. Συνειδητοποίησα ότι ο πάτερ είχε βγάλει το μαξιλάρι πάνω στο οποίο κοιμόμουνα και είχε βάλει το κεφάλι μου, πολύ κοντά στα γεννητικά του όργανα».

Ο πατέρας Αντώνιος ισχυρίζεται, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ότι θα δοθούν στη Δικαιοσύνη στοιχεία και χρονικά άλλοθι για κάθε καταγγελία που έχει γίνει. Μέχρι στιγμής 30 μάρτυρες έχουν καταθέσει για την υπόθεση.

Ανάμεσά τους και ένας 18χρονος που ζει σήμερα στην Ολλανδία, ο οποίος περιέγραψε ότι τον χτύπησαν άγρια έπειτα από περιστατικό κλοπής σε δομή: «Όσο με χτυπούσαν τους φώναζα να σταματήσουν. Τους έλεγα ότι πονάω και ότι δεν αντέχω άλλο και αυτοί γέλαγαν μαζί μου και μου έλεγαν ότι ή θα παραδεχτείς ότι εσύ έκλεψες τα λεφτά ή θα σε σκοτώσουμε».

Από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου υποστηρίζουν ότι ορισμένοι από τους καταγγέλλοντες είχαν μπλεξίματα με τον νόμο.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του ekklisiaonline, ένας από τους ανθρώπους που τον κατηγορούν και ήταν στο πολύ στενό περιβάλλον του είχε μία πολύ έντονη παραβατική συμπεριφορά: «Είχε εμπλακεί σε μία υπόθεση, ενώ ήταν φιλοξενούμενος της δομής, και τον έσωσε και τον βοήθησε και μπήκε μπροστά ο πατέρας Αντώνιος».

Ο πατέρας Αντώνιος την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου θα κληθεί ως ύποπτος να δώσει εξηγήσεις: για τις κατηγορίες της ασέλγειας κατά συρροή και ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες ανηλίκων.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...