Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Ηλεία: Τι έδειξε η νεκροψία για τον 16χρονο που πέθανε στον ύπνο του

Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 16χρονου, ο οποίος πέθανε στον ύπνο του χθες, στην Αρχαία Ολυμπία στην Ηλεία.

Την νεκροψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης και ως αιτία θανάτου του άτυχου παιδιού αναφέρεται η υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια, μία παθολογική κατάσταση της καρδιάς που ήταν γνωστή στο οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πατρίς».

Η είδηση του θανάτου του 16χρονου Διονύση έχει σκορπίσει την θλίψη στο Λάλα και ιδιαίτερα στον οικισμό Πόθου.

Δύο από τα αδέλφια του Διονύση, ήταν εκείνα που αντίκρισαν τον 16χρονο χωρίς τις αισθήσεις του, και κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν το παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Πύργου. Έγινε η διαδικασία της ανάνηψης, ενώ του έκαναν και ηλεκτροσόκ.

Όταν έφτασε το παιδί στο νοσοκομείο, ακολουθήθηκε ξανά το πρωτόκολλο της ανάνηψης, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το παιδί δυστυχώς είχε καταλήξει.

Ο 16χρονος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, που επιδεινώθηκαν πιθανώς λόγω μίας ίωσης που περνούσε τις τελευταίες μέρες, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό ίδρυμα στην Αθήνα.

Η κηδεία του 16χρονου θα γίνει το πρωί της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Λάλα, ενώ η ταφή θα γίνει στον Πόθο.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιάς: Συνελήφθη ο εργολάβος του κτηρίου που κατέρρευσε και καταπλάκωσε τον 31χρονο αστυνομικό

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του εργολάβου του κτηρίου που κατέρρευσε το πρωί στον Πειραιά. Ο εργολάβος του κτηρίου, που τα χαλάσματά του καταπλάκωσαν και σκότωσαν έναν αστυν...

Ενέδρα από ανήλικους ληστές σε μαθητή στο Αίγιο

Το γεγονός ότι η πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο ήταν γεμάτη κόσμο, μέρα-μεσημέρι της Κυριακής, δεν εμπόδισε τρεις θρασύτατους ανήλικους να περικυκλώσουν ένα επίσης ανήλικο πα...

Φόρτωση άρθρων...