Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς για την κεταμίνη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί είπαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου πως βρέθηκε κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας εκείνη απάντησε «Ναι εντάξει. Το είδα στην τηλεόραση». 

Και όταν τη ρώτησαν αν γνωρίζει τι είναι απάντησε «το γκούγκλαρα εκείνη την ώρα και έμαθα». «Το έδωσες εσύ;» Ήταν η επόμενη ερώτηση «Δεν το έδωσα» απάντησε και είπε: «Μήπως πρέπει να εξεταστεί ξανά; Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα».

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό, ο θάνατος επήλθε μέσα σε 20 λεπτά και όπως προέκυψε από τις καταθέσεις των νοσοκόμων στο Παίδων, όταν της ανακοίνωσαν ότι η μικρή Τζωρτζίνα δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε, η Ρούλα Πισπιρίγκου έδειξε μια εκκωφαντική αδιαφορία και μια απάθεια ενώ ήταν ιδιαίτερα νωχελική σε σημείο που τους σόκαρε αφού έδειχνε σαν να μη συνέβη τίποτα.

Τέλος, η ποσότητα που έλαβε τα παιδάκι από το φονικό χέρι της μητέρας της ήταν 6.5 mlg/ml, δηλαδή μια πολύ μεγάλη δόση που ευθύνεται για το θάνατο της.

Ο τρόπος δεν έχει διευκρινιστεί αν δηλαδή είναι ενδοφλέβια, μέσω της ρινικής οδού ή ενδομυϊκή ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το κίνητρο αυτό όπως λένε θα το διευκρινίσει η ίδια. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 12 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Επιφάνειος, Επιφάνιος, Επιφανία Θεόδωρος, Θοδωρής, Θόδωρος, Τεό, Θεοδώρα, Δώρα, Θοδώρα, Δωρούλα, Ντόρα Θωμάς, Τομ, Θωμαή

Τήλος: Το Λιμενικό διέσωσε 24 μετανάστες από βραχώδες σημείο απέναντι από παραλία του νησιού - Ενας νεκρός

Από βραχώδες σημείο της Τήλου απέναντι από την παραλιακή περιοχή Δεσπότη Νερό περισυνέλεξε το Λιμενικό 24 μετανάστες, έπειτα από ενημέρωση που έλαβε και κατόπιν επιχείρησης εντοπισ...

Φόρτωση άρθρων...