Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Τι έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς κατά τη μεταγωγή της στην ανακρίτρια

Πάρα πολύ ψυχρή και χωρίς συναίσθημα ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια των μεταγωγών της στην ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, πριν οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αυτό περιγράφει η αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής που είχε αναλάβει τη συνοδεία της κατηγορουμένης. Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη είναι ραγδαίες.

Στην πρώτη μεταγωγή της προς την ανακρίτρια, πριν βγει από το αυτοκίνητο, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, το μόνο ενδιαφέρον που εξέφρασε προς την αστυνομικό – συνοδό ήταν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», να μη φανεί το πρόσωπό της: «Βάλε μου την κουκούλα. Δεν θέλω να πέσει η κουκούλα. Έχει δημοσιογράφους εδώ; Μου πέταξε κάποιος κάτι;».

Επέστρεψε στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΑ) και το πρωί της Δευτέρας επέστρεψε στην ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί. 

Έπειτα από τη μαραθώνια απολογία της και τη συνεχιζόμενη άρνησή της ότι έχει δολοφονήσει το παιδί της αποδίδοντας ευθύνες στους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων, αποφασίστηκε η προφυλάκισή της.

Μεταφερόμενη ξανά προς το αστυνομικό μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έως χθες το πρωί, όπου θα οδηγείτο στις φυλακές Κορυδαλλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε μέσα στο αυτοκίνητο: «Είναι άδικο αφού δεν υπάρχουν στοιχεία. Γιατί πάνε φυλακή εμένα, δεν μπορώ να καταλάβω».

Όμως, αυτό που προκάλεσε εντύπωση στην αστυνομικό – συνοδό και τους συναδέλφους της  που βρίσκονταν στο ίδιο όχημα ήταν η αγωνία της για το τι μπορεί να πάρει μαζί της στο κελί: «Μπορείς να μου πεις τι πράγματα επιτρέπεται να πάρω μαζί μου στη φυλακή; Μήπως ξέρεις τι μπορώ να έχω μαζί μου;».

Η 33χρονη κρατείται στον πρώτο όροφο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού σε ειδικά διαμορφωμένο μονόκλινο κελί. Θα έχει δικό της καρτοτηλέφωνο, ανεξάρτητη αυλή για ξεχωριστό προαύλισμα, ενώ ανάμεσα σε αυτά που ζήτησε είναι τηλεόραση και να μπορεί να καπνίζει.

Ωστόσο, για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται να έχει αναπτήρα ή σπίρτα, οπότε θα πρέπει να απευθύνεται στον φύλακα που θα την φυλά όλο το 24ωρο.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γονείς 16χρονης αποκάλυψαν σπείρα ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά - Οι κωδικές ονομασίες και οι διάλογοι «φωτιά»

Η προσπάθεια των γονιών 16χρονης να σώσουν το παιδί τους από τα ναρκωτικά αποκάλυψε τη δράση της οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε πλατείες και πάρκα του Παπάγου, του Ψυχικού κ...

Κιλκίς: Επιτέθηκε δύο φορές με τσεκούρι σε αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν

Με τσεκούρι επιτέθηκε δύο φορές σε αστυνομικούς ένας 51χρονος στο Κιλκίς. Η ηλικιωμένη μητέρα του τον είχε καταγγείλει για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι α...

Φόρτωση άρθρων...