Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Τι καιρό θα κάνει την παραμονή όσο και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Ελλάδα

Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνο. 

Οι θερμοκρασίες θα αγγίξουν έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές.

Η πρόβλεψη για την Πέμπτη 

Τοπικές βροχές αναμένονται στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) αλλά και στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 15-16°C στα πεδινά ηπειρωτικά τμήματα.

Η πρόγνωση για την Παρασκευή 


Κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αναμένονται τοπικές βροχές στα νότια και νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα της χώρας.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα ο καιρός θα είναι πολύ βελτιωμένος και με μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στο Ιόνιο 4-6 μποφόρ και στο Αιγαίο 6-8 μποφόρ αντίστοιχα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής να υπάρξουν απαγορευτικά στο κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά ηπειρωτικά κυρίως της κεντρικής και νότιας Ελλάδας.

Ο καιρός της Πρωτοχρονιάς

Κατά την Πρωτοχρονιά αναμένονται λίγες τοπικές βροχές μόνο στην Κρήτη ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα ο καιρός θα είναι πολύ καλός με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 19°C και πιθανόν πολύ τοπικά και τους 20°C στα πεδινά ηπειρωτικά τμήματα.

Μετά το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς υπάρχει μια πιθανότητα να σημειωθούν λίγες ασθενείς τοπικές βροχές που δεν θα προβληματίσουν στη βόρεια Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Προκήρυξη για επίθεση σε τράπεζα φέρεται να βρέθηκε στο κινητό του 38χρονου που συνελήφθη στην Πάτρα

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στην Πάτρα, και κατηγορείται για συμ...

ΕΛΑΣ: 379 συλλήψεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας την περασμένη εβδομάδα

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έφερε την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα από 15 έως 21 Απριλίου, το σχέδιο ειδικών στοχευμένων δράσεων που υλοποιεί, με τρεις βασικές κα...

Φόρτωση άρθρων...