Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ στο γήπεδο στου Ρέντη μετά τα επεισόδια – Φωτοβολίδες, μαχαίρια και κουκούλες (Φωτογραφίες)

Η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζεται

Ελλάδα

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται το υλικό που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στου Ρέντη, όπου σημειώθηκαν βίαια επισόδια με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι αρχές έχουν συλλέξει φωτοβολίδες, μαχαίρια, μπουκάλια και κουκούλες, ευρήματα από τη νύχτα των επεισοδίων στου Ρέντη, ενώ παράλληλα αναζητείται ο δράστης για τη επίθεση στον αστυνομικό.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ.:

Ρέντη: Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. μετά τα επεισόδια στο γήπεδο – Φωτοβολίδες, μαχαίρια και κουκούλες

Ρέντη: Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. μετά τα επεισόδια στο γήπεδο – Φωτοβολίδες, μαχαίρια και κουκούλες

Ρέντη: Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. μετά τα επεισόδια στο γήπεδο – Φωτοβολίδες, μαχαίρια και κουκούλες

Πάνω από 10 ναυτικές φωτοβολίδες έριξαν στους αστυνομικούς - Ψάχνουν υλικό από δύο κάμερες
 

Παραμένει η αγωνία για την υγεία του 31χρονου αστυνομικού που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα, με την κατάστασή του να είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, τη στιγμή που υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά και οι Αρχές «ξεσκονίζουν»τις κάμερες γύρω από το γήπεδο του Ρέντη, όπου σημειώθηκαν τα τραγικά γεγονότα. Ειδικότερα, σύμφωνα με δήλωση αστυνομικού την ΕΡΤ, αναλύεται οπτικό υλικό από δύο κάμερες ενώ διαπιστώνεται ότι οι χούλιγκαν έριξαν πάνω από 10 ναυτικές φωτοβολίδες προς τους αστυνομικούς. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ηράκλειο: Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στο Καστέλι - Ένας βαριά τραυματίας

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Τσιφούτ Καστέλι του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο Κρήτης. Ένα αυτοκίνητο «γαζώθηκε» από σφαίρες από καλάσνικοφ, σύμφωνα με...

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Γυναικολόγος χρέωσε τον Οργανισμό με 2.300 επισκέψεις

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας. Η απάτη έγινε μέσω καταχώρησης εικονικών επισκέψεων. Οι εικονικές επισκέψεις ξεπερ...

Φόρτωση άρθρων...