Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Έγκλημα στον Πειραιά: Την Παρασκευή η κηδεία του 36χρονου Αντώνη

Ελλάδα

Την Παρασκευή θα πουν το τελευταίο «αντίο» οι συγγενείς και οι φίλοι στον 36χρονο Αντώνη, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» τον έσπρωξαν ενώ βρισκόταν στον καταπέλτη την ώρα που ξεκινούσε ο απόπλους το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, ενώ η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11 π.μ., σύμφωνα με το neakriti.

Την Τετάρτη, οι επιχειρηματίες του Αγίου Νικολάου Κρήτης κατέβασαν ρολά και έκλεισαν τη μουσική σε ένδειξη πένθους και διαμαρτυρίας μετά τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη.

Όσοι τον ήξεραν, τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο που πάντα έτρεχε να βοηθήσει όποιον το χρειαζόταν ενώ προσπαθούσε να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια του. «Είχε καρδιά μικρού παιδιού», αναφέρουν άτομα που τον γνώριζαν, ενώ σύμφωνα με το cretapost.gr, έβαλαν και έναν κουμπαρά αλληλεγγύης για την οικογένειά του.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου. Όλοι ήταν εκεί με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι ενώ, ως μια συμβολική κίνηση, λευκά περιστέρια θα αφεθούν ελεύθερα στους ουρανούς σαν τον «Αντώνιο» τους- όπως τον αποκαλούν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κιλκίς: Επιτέθηκε δύο φορές με τσεκούρι σε αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν

Με τσεκούρι επιτέθηκε δύο φορές σε αστυνομικούς ένας 51χρονος στο Κιλκίς. Η ηλικιωμένη μητέρα του τον είχε καταγγείλει για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι α...

Φόρτωση άρθρων...