Μέσα από ένα σύντομο βίντεο, 15 μόλις δευτερολέπτων, ο Λευτέρης Αυγενάκης επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς, για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.
Δεν είναι άλλωστε, η πρώτη φορά που ο Γραμματέας της ΝΔ ασχολείται με το ζήτημα της οδικής ασφάλειας. Εδώ και χρόνια έχει πραγματοποιήσει δεκάδες εκδηλώσεις ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο του φόρουμ “Οδηγούμε με ασφάλεια”, ενώ υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές του προγράμματος της ΝΔ για την εξάλειψη των τροχαίων ατυχημάτων που φέρει τον τίτλο “Προσέχω”.
Όσον αφορά τον χρόνο που επέλεξε να δημοσιοποιήσει τον εν λόγω βίντεο, δεν θα μπορούσε να είναι πιο καίριος, καθώς το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κορυφαίνετεαι με τους περισσότερους Έλληνες να βρίσκονται εκτός των πόλεων.
Καλό τριήμερο, λοιπόν, και ασφαλή επιστροφή!
Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη:
«Εμείς οι Κρητικοί ξέρουμε να χαιρόμαστε και να γλεντάμε. Το κάνουμε όμως με υπευθυνότητα, με σεβασμό πρωτίστως στον ίδιο μας τον εαυτό, αλλά και στους γύρω μας.
Λέμε ΝΑΙ στην απόλαυση και στην διασκέδαση, αλλά ΌΧΙ στην εξάρτηση.
Λέμε ΝΑΙ στην υπευθυνότητα και ΌΧΙ στην «μαγκιά» του πίνω μέχρι να μεθύσω.
Το μεθύσι δεν είναι μαγκιά, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ δεν είναι μαγκιά!
Δεν αφήνουμε το ποτήρι να ξεχειλίσει!»
Λέμε ΝΑΙ στην απόλαυση & στην διασκέδαση, αλλά ΌΧΙ στην εξάρτηση.
Λέμε ΝΑΙ στην υπευθυνότητα & ΌΧΙ στην «μαγκιά» του πίνω μέχρι να μεθύσω. Το μεθύσι δεν είναι μαγκιά, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ δεν είναι μαγκιά! Δεν αφήνουμε το ποτήρι να ξεχειλίσει!https://t.co/ID5dHjkU2e pic.twitter.com/ouz8hIaRzb— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) June 16, 2019
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις