Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

To κινητό του 17χρονου που βιντεοσκοπούσε την επίθεση στο Βαρουφάκη ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα

Σε δύο βασικούς άξονες κινούνται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον χθεσινοβραδινό ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι Αρχές ψάχνουν τους άλλους 3-4 δράστες της επίθεσης που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί αλλά και τα αρχεία που έχουν βρεθεί στο κινητό του 17χρονού που συνελήφη το πρωί του Σαββάτου και συμμετείχε στην επίθεση κατά του γραμματέα του ΜΕΡΑ25 στα Εξάρχεια.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο 17χρονος φέρεται να είναι αυτός που βιντεοσκοπούσε την επίθεση, ωστόσο δεν έχει βρεθεί στο κινητό του κάποιο αρχείο. Οι Αρχές, ερευνούν το ενδεχόμενο να έχει σβήσει τα ίχνη του ή να έχει ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο. Η αστυνομία, προσπαθεί να ξετυλίξει το νήμα της επίθεσης κατά του Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και αν η συγκεκριμένη ομάδα έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλα επεισόδια.

Το κινητό του 17χρονού ελέγχεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και γίνεται άρση όλων των επαφών που είχε το προηγούμενο διάστημα, αλλά και τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει είτε ως sms ή μέσω διαδικτυακών επαφών. 

«Αναρρώνω, ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την δικαιοσύνη», η νέα ανάρτηση του Βαρουφάκη

Να μην αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από την τραγωδία στα Τέμπη, έχει ως πρώτη προτεραιότητα ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετά τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια. Όπως αναφέρει ο γραμματέας του ΜΕΡΑ25 σε νέα ανάρτηση του, «τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».

Σημειώνεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης, δέχθηκε δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη μύτη, κακώσεις και φέρει μώλωπες. Σύμφωνα με όσα είπαν πηγές από το περιβάλλον του στο protothema.gr, ο ίδιος δεν πρόκειται να κάνει μήνυση, εφόσον όλα τα στοιχεία τα έχει συγκεντρώσει η αστυνομία και σε αυτές τις περιπτώσεις κινείται αυτεπάγγελτα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Φόρτωση άρθρων...