Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Βασίλης Τόπαλος: Καταθέτουν αύριο ακόμα τέσσερις πυγμάχοι για τον θάνατο του 16χρονου (Videos)

Ελλάδα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έρευνες των Αρχών, οι οποίες θέλουν το συντομότερο δυνατόν να ρίξουν φως στην υπόθεση θανάτου του 16χρονου πυγμάχου, Βασίλη Τόπαλου, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, αύριο αναμένεται να καταθέσουν στις Αρχές ακόμα τέσσερις πυγμάχοι που βρίσκονταν στο ίδιο σημείο με τον 16χρονο τη μοιραία μέρα, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Και την προηγούμενη μέρα, ο νεαρός αθλητής βρισκόταν στο ίδιο γυμναστήριο και προπονούνταν, παρά τις ρητές οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή για ξεκούραση και χαλαρό πρόγραμμα.

Ομοσπονδιακός προπονητής «Δεν έπρεπε να κάνει αυτήν την προπόνηση»

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Αρτούρ Μικαελιάν, ομοσπονδιακός προπονητής, δήλωσε ότι μετά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα είχε δώσει σαφείς οδηγίες για χαλαρές προπονήσεις.

«Μετά το πανευρωπαϊκό, συγκέντρωσα όλη την ομάδα και τους είπα 10 - 15 μέρες τελείως ξεκούραση. Οι αθλητές δεν είναι μηχανήματα, θέλουν ξεκούραση. Εγώ μετά έφυγα, πήγα στην Ισπανία, γύρισα και τους μάζεψα 3 του μήνα, Δεκέμβρη, κάναμε μια τελευταία προπόνηση απλά για να τους πω τι θα κάνουν μέχρι την πρωτοχρονιά.

«Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή τους είπα βάρη, όλα χαλαρά, απλά να είναι σε φόρμα. Τρίτη, Πέμπτη σάκους στις τεχνικές σιγά σιγά και Σάββατο τρέξιμο μεγάλη απόσταση χωρίς ένταση. Αυτά που είπα, αυτά έπρεπε να κάνει, όχι ό,τι έκανε στο γυμναστήριο».

Γρίφος ο θάνατος του 16χρονου – «Δεν έκανε σκληρή προπόνηση» αναφέρουν μάρτυρες

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και τα «ΤΑ ΝΕΑ», τουλάχιστον 15 άτομα έχουν κληθεί να καταθέσουν για το τραγικό συμβάν στην ΕΛ.ΑΣ. και την υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής.

Και από τις 15 καταθέσεις δεν προκύπτει κανένα στοιχείο ή μαρτυρία που να κάνει αναφορά σε σκληρή προπόνηση ή κάποιο χτύπημα του 16χρονου πυγμάχου.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο πως το μοιραίο χτύπημα του Βασίλη Τόπαλου προκλήθηκε από την πτώση του στο πάτωμα του μπάνιου, ωστόσο το ερώτημα που προκύπτει είναι πως προκλήθηκε το λιποθυμικό επεισόδιο, με την ΕΛ.ΑΣ. να εικάζει πως πιθανότατα λειτούργησαν συσσωρευτικά κάποια χτυπήματα.

«Δεν έκανε σκληρή προπόνηση» αναφέρουν μάρτυρες. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ουρές χιλιομέτρων για τους εκδρομείς του Πάσχα που επιστρέφουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. Οι εκδρομείς του Πάσχα επιστρέφουν στις μεγάλες πόλεις και από σήμερα το πρωί μέχρι το βράδυ θα κορυφωθεί η επιστ...

Φόρτωση άρθρων...