Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Τράγκας: Παραδόθηκε στους δυο γιους του και στη Μαρία Καρρά η απογραφή της περιουσίας

Ελλάδα

Παραδόθηκε στους δυο γιους του Γιώργου Τράγκα, Γιάννη και Φρέντυ, και στην τελευταία σύζυγό του, Μαρία Καρρά, η απογραφή της περιουσίας του δημοσιογράφου και εκδότη.

Οι δυο γιοι και η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, είχαν κληθεί να παρευρεθούν σήμερα το πρωί στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου για να λάβουν την απογραφή της κληρονομιάς του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή τον περσινό Δεκέμβριο.

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε μόνο ο Γιάννης Τράγκας, ο οποίος έχει κάνει και αποδοχή της περιουσίας του πατέρα του, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για τη σχέση του με τον αδερφό του και τη Μαρία Καρρά. 

Από την πλευρά του, ο Φρέντυ Τράγκας που έχει αποποιηθεί την κληρονομιά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, Θέμη Σοφό, ο οποίος έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία, τονίζοντας πως «ο Φρέντυ αποποιήθηκε την κληρονομιά και δεν ζητά τίποτα».

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Μαρία Καρρά, εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, Θεόδωρο Μαντά, ενώ έχουν οριστεί εκ νέου πραγματογνώμονες.

«Κατόπιν της δήλωσης αποποίησης της περιουσίας του πατέρα του, τόσο στην Ελληνική Δημοκρατία και στο Πριγκιπάτο του Μονακό με όλους τους νόμιμους τύπους, ο Φρέντυ πλέον έχει αποποιηθεί όλη την περιουσία από οπουδήποτε κι αν προέρχεται αυτή, κάτι που δηλώσαμε και στο δικαστήριο. Η παραίτηση και η αποδοχή είναι δυο πράξεις νομικές. Η αποδοχή έχει ένα πλεονέκτημα, το ευεργέτημα της απογραφής, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον κληρονόμο να καλέσει όποιους πιστωτές να ικανοποιηθούν από την κληρονομιαία περιουσία χωρίς τη συμμετοχή της προσωπικής του περιουσίας σε αυτό. Αυτό αφορά, ωστόσο, τους κληρονόμους που την αποδέχονται. Έχουμε δηλώσει καθολική αποποίηση, ο Φρέντυ αποξενώθηκε, οτιδήποτε υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει περιέρχεται στους έτερους κληρονόμους. Ο Φρέντυ έχει την ευχαρίστηση και χαρά να μην λάβει τίποτα από τον πατέρα του», ανέφερε ο Θέμης Σοφός.

Αριστερά ο Γιάννης Τράγκας, δεξιά ο Φρέντυ Τράγκας, ο οποίος αποποιείται την κληρονομιά
Οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης και Φρέντυ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα το Σάββατο, λόγω εκδηλώσεων για την Ολυμπιακή Φλόγα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στην Αθήνα λόγω εκδηλώσεων για την παράδοση - παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. ...

Ανησυχία των μετεωρολόγων για την Θεσσαλία - Οι περιοχές που βρίσκονται «στο κόκκινο»

«Καμπανάκι» κρούουν οι μετεωρολόγοι για την κακοκαιρία, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα και πολύ νερό το οποίο αναμένεται να πέσει τις επόμενες ώρες....

Φόρτωση άρθρων...