Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Αναζητούν τα αίτια της φωτιάς -Τι εξετάζουν οι αρχές

Οι πυροσβέστες, αφού έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά, ξεκίνησαν την έρευνα εντός του διαμερίσματος, όπου και εντοπίστηκε η σορός της ηλικιωμένης.

Ελλάδα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Αγία Παρασκευή, καθώς μια ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της.

Ο συναγερμός για τη φωτιά στο διαμέρισμα επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στην Αγία Παρασκευή σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα. Άμεσα στο σημείο έφτασαν 16 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ξεκινώντας την επιχείρηση κατάσβεσης.

Οι πυροσβέστες, αφού έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά, ξεκίνησαν την έρευνα εντός του διαμερίσματος, όπου και εντοπίστηκε η σορός της ηλικιωμένης.

Αγία Παρασκευή: Η ηλικιωμένη κάθε χρόνο πήγαινε για Πάσχα στον αδελφό της, αλλά φέτος λόγω προβλημάτων υγείας έμεινε σπίτι
Σύμφωνα με τους γείτονες, η άτυχη ηλικιωμένη κάθε χρόνο πήγαινε για τον εορτασμό του Πάσχα στον αδελφό της, ωστόσο, φέτος εξαιτίας της επιβαρυμένης υγείας της, έμεινε στο διαμέρισμά της.

Κατά πληροφορίες, οι πυροσβεστική υπηρεσία εξετάζει δύο πιθανά ενδεχόμενα για τη φωτιά. Το πρώτο η φωτιά να εκδηλώθηκε από θερμαντικό σώμα και το δεύτερο να ξέσπασε εξαιτίας βραχυκυκλώματος. Η ΕΡΤ μετέδωσε πληροφορίες ότι η φωτιά ξεκίνησε από εύφλεκτα υλικά σε σκουπίδια που μάζευε η άτυχη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα.

Η έρευνα των αρχών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και αναμένεται το πόρισμα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Τη Δευτέρα απολογείται ο αμετανόητος γυναικοκτόνος -Η κόρη της 40χρονης έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ

Ο 50χρονος, ο οποίος δήλωσε αμετανόητος για το έγκλημα, κακοποιούσε συστηματικά την άτυχη γυναίκα, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αυξημένη η φετινή παραγωγή ελαιολάδου: Υποχωρεί σταδιακά η τιμή του παραγωγού, πότε θα φτάσει στο ράφι

Αισιόδοξες είναι οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις αναφορικά με την εφετινή παραγωγή ελαιολάδου στη χώρα μας, αν και ασφαλέστερα συμπεράσματα θα μπορέσουν να βγουν μετά από περίπου ένα μήνα...

Μενίδι: Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την 40χρονη πρώην σύζυγό του λίγο πριν τη σκοτώσει

Ο 50χρονος είχε στήσει καρτέρι στο θύμα του, γνωρίζοντας ότι θα περνούσε από εκεί στις 5:30 το πρωί - Νωρίτερα, άλλο βίντεο τον δείχνει να πετάει τη σακούλα με τις μπύρες που είχε ...

Φόρτωση άρθρων...