Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Ζεφύρι - Νεκρό 8χρονο αγόρι από πυροβολισμό – Αναζητούνται δύο άτομα

Δύο οικογένειες φέρονται να τσακώθηκαν και να βγήκαν τα όπλα

Ένα αγοράκι 8 ετών που δέχθηκε σκάγια από κυνηγετικό όπλο στην αυλή του σπιτιού, στην οδό Μαρίνου Αντύπα, στο Ζεφύρι και δυστυχώς κατέληξε στο νοσοκομείο οπου μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του όταν δύο άνδρες, τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά στην αστυνομία, πυροβόλισαν με κυνηγετικό όπλο για να εκφοβίσουν την οικογένεια του μικρού.

Το άτυχο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά από τα σκάγια. Παρότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού όπου οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ δεν τα κατάφερε και το παιδί κατέληξε. Σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά δύο οικογένειες Ρομά τσακώθηκαν εντός του καταυλισμού και έβγαλαν τα κυνηγετικά όπλα.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Φόρτωση άρθρων...