Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τρεις συλλήψεις για την αρπαγή της 15χρονης στο Περιστέρι

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η Αστυνομία για την υπόθεση αρπαγής της 15χρονης από το Περιστέρι. Η 15χρονη βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Παντελήμονα στην Αθήνα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν με μία 17χρονη φίλη της Ρομά και μετά τον εντοπισμό της μεταφέρθηκε στο τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου. 

Η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο εμφανιζόταν «αντιδραστική» ως προς τις αρχές τις πρώτες ώρες που την βρήκαν.

Η 15χρονη Φωτεινή βρέθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που «χτένιζαν» το κέντρο για ώρες. Λίγο αργότερα οδηγήθηκε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Παίδων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση:

Συνελήφθησαν τρία άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση εξαφάνισης ανήλικης την 19-04-2022.

Πιο αναλυτικά, μεσημβρινές ώρες χθες, Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο μεθοδικών και επισταμένων ερευνών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, ανευρέθη στο κέντρο της Αθήνας η ανήλικη για την οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 19-04-2022.

Η ανήλικη διεκομίσθη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, εξέτασαν σχετικά την ανήλικη και προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρω ατόμων στην υπόθεση, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε σχετικά αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε στην Πειραιώς - Στον εισαγγελέα ο 26χρονος οδηγός

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ο 5χρονος τον οποίο χθες βράδυ παρέσυρε ενα διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό ...

Φόρτωση άρθρων...