Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τρίκαλα: Αυτός είναι ο 46χρονος που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του - Φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος

Σκότωσε και έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του

Ελλάδα

Στη δημοσιότητα δίνεται η φωτογραφία του 46χρονου που σκότωσε και τεμάχισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του στα Τρίκαλα ύστερα από καυγά.  Ο δράστης, που έχει συλληφθεί, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σκότωσε και έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, ενώ νωρίτερα ήρθαν στο φως φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται ο βοηθητικός χώρος του εργαστηρίου, στην οδό Καρδίτσης, όπου σημειώθηκε αρχικά ο άγριος διαπληκτισμός πατέρα και γιου και στη συνέχεια ακολούθησε το φρικιαστικό φονικό. 

trikala__4_

 

trikala__6_
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ώρες μετά τη φρικιαστική πράξη του, εντός του καταστήματος του θύματος, ο 46χρονος κάλεσε την αστυνομία και την ενημέρωσε για όσα είχαν συμβεί.

Όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ άνδρες της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες. Δεν αποκλείεται όσα συνέβησαν να συνέβησαν ακόμα και 48 ώρες πριν.

Ο ίδιος είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 77χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

trikala

 

trikala__1_

 

trikala__2_

 

trikala__3_

 

 

IMG_20240218_172842

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...