Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τρόμος για 21χρονη στη Λευκάδα: Άγνωστος την χτύπησε και προσπάθησε να τη βιάσει στην αυλή του σπιτιού της

Ελλάδα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια κοπέλα 21 ετών, στη Λευκάδα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από διασκέδαση.

Περίπου στη 01:30 και ενώ μπήκε στην αυλή της πολυκατοικίας που μένει, δέχτηκε επίθεση από έναν 32χρονο, ο οποίος αφού τη χτύπησε, την ακινητοποίησε και προσπάθησε να την βιάσει. Η κοπέλα αντιστάθηκε και στην προσπάθεια της να γλιτώσει από τις αρρωστημένες ορέξεις του, τον χτύπησε στο πρόσωπο με το τακούνι της.

Περίοικοι άκουσαν τις κραυγές της κοπέλας στην Λευκάδα
Κάτοικοι άκουσαν την 21χρονη που καλούσε σε βοήθεια και έτρεξαν κοντά της, ωστόσο ο δράστης κατάφερε να διαφύγει από το σημείο. Άμεσα ενημερώθηκαν αστυνομικοί και από τις έρευνες που έκαναν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Κατά τον σωματικό έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και συγκεκριμένα κοκαΐνη βάρους 1,2 γραμμαρίων και χασίς 1 γραμμαρίου. Παράλληλα είχε και τρία αρχαία νομίσματα, ενώ στο όχημα του εντοπίστηκε και ανιχνευτής μεταλλικών αντικειμένων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και για το νόμο περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φόρτωση άρθρων...