Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Τρόμος για μητέρα και κόρη στην Ανάβυσσο: Ήρθαν αντιμέτωπες με διαρρήκτες

Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα για μια οικογένεια στην Ανάβυσσο, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με διαρρήκτες. Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι, την ώρα η 64χρονη και η 32χρονη κόρη της είχαν ήδη κοιμηθεί. Τις απείλησαν ότι θα τις χτυπήσουν αν δεν τους δώσουν χρήματα και κοσμήματα.

Η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα, περίπου στις 3:00, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1. Αρχικά οι δράστες απείλησαν την 64χρονη και από τις φωνές, ξύπνησε και η 32χρονη κόρη της.

Οι διαρρήκτες «ανακάτεψαν» το σπίτι για να ανακαλύψουν κοσμήματα και μετρητά. Απειλούσαν συνεχώς τις δύο γυναίκες, οι οποίες τους απαντούσαν ότι δεν έχουν κάτι πολύτιμο στο σπίτι.

Οι κακοποιοί τράπηκαν σε φυγή χωρίς την λεία που φαντάζονταν, παρά μόνο με ένα μικρό ποσό. Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» – Αεροσκάφος Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Πρόκειται για αεροσκάφος της ετ...

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Φόρτωση άρθρων...