Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

«Δεν έπρεπε να φύγει» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης πρωταθλήτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ραγίζει καρδιές, μιλώντας στο MEGA, η μητέρα της 22χρονης πρωταθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης, Πένυς Μουλιανάκη, η οποία λίγες ώρες πριν αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της, σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο της Κρήτης

Ελλάδα

Στο πένθος βυθίστηκε η Κρήτη μετά τον θάνατο της 22χρονης πρωταθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης η οποία έχασε τη ζωή της χθες το βράδυ, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Η Πέννυ επέστρεφε σπίτι της στις Άνω Αρχάνες, μαζί με τη φίλη της. Στο 13ο χιλιόμετρο το αμάξι προσέκρουσε πάνω στο κράσπεδο, αναποδογύρισε και χτύπησε σε ένα δέντρο.

Η άτυχη αθλήτρια χτύπησε στο κεφάλι. Ραγίζει καρδιές η μητέρα της που μίλησε στο MEGA για το παιδί της.

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και ‘έφυγε’ άδικα. Δεν έπρεπε να ‘φύγει’… δεν ήτανε σημείο αυτό για ‘φύγει’ κάποιος».

«Έφυγε ένας άγγελος»

Όμορφη, χαμογελαστή, με πάθος για την κολύμβηση. Το 22χρονο κορίτσι έβλεπε τα όνειρά της να πραγματοποιούνται. Σχεδίαζε τη ζωή της με τον σύντροφό της.

Δυστυχώς όμως όλα έσβησαν ξαφνικά στην άσφαλτο.

«Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο».

Η Τροχαία προσπαθεί να εντοπίσει τα αίτια του δυστυχήματος. Μοιραίο ωστόσο στάθηκε το γεγονός ότι η Πέννυ, σύμφωνα με πληροφορίες, δε φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Η  κηδεία της 22χρονης αθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης θα γίνει αύριο το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αθήνα: Κύκλωμα εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία - 4 συλλήψεις, ανάμεσά τους 25χρονη που στρατολογούσε τις κοπέλες

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για εμπορία ανθρώπων με τη μορφή της στρατολόγησης, μεταφοράς και παράδοσης ανήλικων κοριτσιών σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθή...

Κρήτη: Τι εξετάζουν οι αρχές για τον θάνατο του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα - «Του καρφώθηκε στα πλευρά», λέει φίλος του

Τα αίτια πίσω από την τραγωδία με θύμα έναν 33χρονο άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα ψάχνουν οι αρχές του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Το τραγικό περι...

Φόρτωση άρθρων...