Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Τροπολογία για τη στήριξη κλινικοεργαστηριακών γιατρών

Ελλάδα

Με τροπολογία που κατατέθηκε χθες το βράδυ ο Θάνος Πλεύρης προσθέτει άλλα 15 εκατομμύρια ευρώ στον κλειστό προϋπολογισμό και η συνολική αύξηση αυτού θα φθάσει τα 55 εκατ. ευρώ μαζί με την ανακατανομή.

Αυτό είχε δεσμευτεί και ανακοινώσει ο υπουργός Υγείας στις 30 Ιουνίου στους εκπροσώπους των κλινικοεργαστηριακών και διαγνωστικών κέντρων.

Ο τροπολογία για τη στήριξη κλινικοεργαστηριακών γιατρών θα ψηφιστεί την Τρίτη στη Βουλή.

Ακόμα, η είσπραξη του claw back και για το έτος 2021 προβλέπεται να πληρωθεί αντί σε 12 σε 120 δόσεις και αφορά το σύνολο των ιδιωτών παρόχων.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, με αυτόν τον τρόπο στηρίζεται έμπρακτα ο προϋπολογισμός και η ρευστότητα του συγκεκριμένου κλάδου για το 2022 ενώ αντίστοιχα θα υπάρξουν επόμενες παρεμβάσεις και για το 2023.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

Φόρτωση άρθρων...