Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Σύγκρουση λεωφορείου με μοτοσικλέτα στο Καλλιμάρμαρο: Νεκρός ο οδηγός της μηχανής

Ελλάδα

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης (11/5/23) στο ρεύμα καθόδου της Βασιλέως Κωνσταντίνου λίγο μετά το Καλλιμάρμαρο.

Λεωφορείο το οποίο επιχειρούσε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για ειδικό φρουρό, ο οποίος φέρεται να είχε σχολάσει από την υπηρεσία. Η μηχανή του μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Ο οδηγός του λεωφορείου, κρατείται, ενώ οι αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις μαρτύρων και βίντεο προκειμένου να διαλευκάνουν τα αιτία του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο λεωφορείο τη στιγμή της σύγκρουσης δεν υπήρχαν επιβάτες.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί της Πέμπτης και μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στην κάθοδο του Βασιλέως Κωνσταντίνου από το ύψος της Βασιλίσσης Όλγας με την κίνηση να έχει, πλέον, αποκατασταθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βροχές το Μεγάλο Σάββατο σχεδόν σε όλη τη χώρα - Βελτίωση του καιρού την Κυριακή του Πάσχα

Άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσ...

Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς, επί ποδός η Τροχαία - Γεμάτα τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα ΚΤΕΛ

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Φόρτωση άρθρων...