Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τροχαίο on camera στη Λαμία - Δείτε την τρελή πορεία αυτοκίνητου που έπεσε σε δυο σταθμευμένα οχήματα

Ο 24χρονος οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του - Κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά

Ελλάδα

Την τρελή πορεία ενός αυτοκινήτου στη Λαμία στο οποίο ο οδηγός του είχε χάσει τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε δυο σταθμευμένα οχήματα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε ένα τροχαίο στο οποίο ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 6:00'  το πρωί στην οδό Καρπενησίου όταν ο 24χρονος οδηγός ενός μπλε Volkswagen έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο του LamiaReport ο νεαρός οδηγός μετά από μια ελαφριά στροφή χάνει τον έλεγχο περνάει στο αντίθετο ρεύμα και το αυτοκίνητο αφού κάνει περιστροφή χτυπάει αρχικά πάνω στο κόκκινο Starlet και στη συνέχεια σε ένα τζιπ Skoda.

Αν δείτε προσεχτικά το βίντεο, το αυτοκίνητο του νεαρού αρχικά πάει να τουμπάρει, όμως σταματάει πάνω στα παρκαρισμένα, πριν πέσει πάνω στην κολόνα, κάτι που θα είχε τραγικές συνέπειες.

Στο μπλε Volkswagen επέβαιναν δυο νεαροί που επέστρεφαν από διασκέδαση. Ο συνοδηγός διακομίστηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 24χρονος οδηγός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος. 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φόρτωση άρθρων...