Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Πλαταμώνας: Ελευθερος αφέθηκε ο 37χρονος οδηγός του λεωφορείου – Σε σοβαρή κατάσταση οι τρεις τραυματίες

Ελλάδα

Ένας νεκρός, και 6 τραυματίες είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο μέχρι στιγμής απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα, ανάμεσα σε δύο ΙΧ και λεωφορείο των ΚΤΕΛ, στην Εθνική Οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα.

Από τους τραυματίες, οι τρεις έχουν τραυματιστεί σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κατερίνης και οι υπόλοιποι είναι ελαφρύτερα τραυματισμένοι και έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο ΙΧ ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το λεωφορείο των ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με αυτά.

Ο οδηγός του λεωφορείου αρχικά συνελήφθη αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αφέθηκε ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξάνθη: Πέθανε 46χρονος Ανθυπασπιστής

Θρήνος στον Στρατό Ξηράς, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας ΕΜΘ Ανθυπασπιστής, σε ηλικία μόλις 46 ετών. Πρόκειται για ΕΜΘ (Εθελοντές Μακράς Θητείας) Ανθυπασπιστή Πεζικού, ο οποίος βρισκό...

Πώς θα κινηθούν την Πρωτομαγιά τα Μέσα Μεταφοράς - Τι ισχύει για Μετρό και Ηλεκτρικό

Νέα ανατροπή φέρνουν οι αποφάσεις των εργαζομένων στη λειτουργία του Μετρό και του Ηλεκτρικού, αύριο, Τετάρτη 1 Μαΐου (Πρωτομαγιά), ημέρα απεργιακών κινητοποιήσεων. Η ΣΤΑΣΥ με α...

Φόρτωση άρθρων...