Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Τροχαίο στη Συγγρού: Νεκρός ο 60χρονος οδηγός (Video)

Ελλάδα

Νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε κολώνα νωρίς το πρωί στη Λεωφόρο Συγγρού. Οι αιτίες που οδήγησαν στο θανατηφόρο τροχαίο διερευνώνται.

Ο 60χρονος από τον Πειραιά οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Συγγρού, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν τον 60χρονο οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του. 

Έπειτα διακομίστηκε με το ασθενοφόρο στο Τζάνειο Νοσοκομείο στον Πειραιά, όμως, ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και από την πρόσκρουση «εκτοξεύθηκε» στη θέση του συνοδηγού. 

Οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο μήπως ο 60χρονος ένιωσε αδιαθεσία, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ενώ κατευθυνόταν προς τον Πειραιά.

Το MEGA παρουσίασε βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης του οχήματος στην κολώνα:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυση στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει ο Δασκαλάκης - Την κατηγορεί για ψευδή κατάθεση

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε λυγμούς όταν...

Πρώτη καταδίκη για την τραγωδία στο Μάτι: Φυλάκιση δύο ετών με αναστολή στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον πρώην διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ), Ιωάννη Φωστιέρη, για τη φωτιά στ...

Φόρτωση άρθρων...