Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Τροχαίο στην εθνική προς Ευζώνους: Λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα - Στους 4 οι νεκροί

Ελλάδα

Στους 4 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από τη σφοδρή σύγκρουση του σέρβικου τουριστικού λεωφορείου με ΙΧ όχημα στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πολυκάστρου Κιλκίς.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, από πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα, οι τραυματίες είναι 49, εκ των οποίων οι 13 μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο, 2 στο νοσοκομείο Γουμένισσας και 33 στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Μεταξύ των επιβατών, έχει αναφερθεί ότι βρίσκονται και παιδιά.

Όσοι δεν τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο ΚΑΠΗ Πολυκάστρου, ενώ οι δύο οδηγοί παραμένουν στο σημείο του δυστυχήματος. Ένας από τους επιβάτες, μετέφερε έναν τραυματία στο Ιπποκράτειο.

troxaio

Οι εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος σοκάρουν, με το αυτοκίνητο να έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα και το λεωφορείο να έχει επίσης υποστεί μεγάλες ζημιές. Το δεύτερο ΙΧ που ενεπλάκη στο δυστύχημα έχει επίσης πολύ σοβαρές φθορές, ωστόσο οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Στο αυτοκίνητο, με το οποίο συγκρούστηκε το διώροφο σέρβικο λεωφορείο επέβαιναν τέσσερα άτομα μεγάλης ηλικίας, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκαν είδη ψαρέματος.

Το λεωφορείο έπεσε σε παρακείμενο χωράφι, ενώ μετά τη σύγκρουση το ΙΧ έμεινε πάνω στην άσφαλτο και άλλο διερχόμενο ΙΧ, στο οποίο επέβαινε μία γυναίκα με το παιδί της, έπεσε πάνω του, χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα.

Η μεταφορά των επιβατών του τουριστικού λεωφορείου έγινε με οχήματα του ΚΤΕΛ Κιλκίς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άστατος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Με δύο πρόσωπα θα είναι ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Στα βόρεια και δυτικά αναμένονται βροχές, ενώ στα νότια ο καιρός θα είναι αίθριος...

Πάσχα: Κλειστά για τρεις ημέρες τα σούπερ μάρκετ - Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ φέρνει η μεταφορά της Πρωτομαγιάς. Λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή στις 7 Μαΐου, τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάσ...

Φόρτωση άρθρων...