Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τροχαίο στην Κρήτη: Κατέληξε η 59χρονη – Σε σοβαρή κατάσταση το 2 ετών εγγόνι της

Ελλάδα

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο Ηράκλειο Κρήτης και στο οποίο τραυματίστηκαν σοβαρά το 21 μηνών αγοράκι, η 31χρονη μητέρα και η 59χρονη γιαγιά του. Το τροχαίο συνέβη στον ΒΟΑΚ λίγο πριν από την Λυγαριά.

Η γιαγιά του μικρού παιδιού, άφησε τα ξημερώματα την τελευταία της πνοή στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti.gr.  Η άτυχη 59χρονη, εκτός από τα σοβαρά τραύματα στα πόδια, είχε υποστεί και εσωτερικά τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα και δυστυχώς υπέκυψε.

Το 21 μηνών εγγονάκι της νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε και η 31χρονη μητέρα του μικρού αγοριού, ελαφρύτερα. Ο οδηγός του βαν που συγκρούστηκε με το όχημα της οικογένειας, συνελήφθη με εντολή Εισαγγελέα και σήμερα οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη όταν το βαν που οδηγούσε ένας 38χρονος Σύρος, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με συνέπεια να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο της οικογένειας.
Για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων επιχείρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άστατος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Με δύο πρόσωπα θα είναι ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Στα βόρεια και δυτικά αναμένονται βροχές, ενώ στα νότια ο καιρός θα είναι αίθριος...

Φόρτωση άρθρων...