Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Τύρναβος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στην 22χρονη που κατήγγειλε βιασμό - Ελεύθεροι οι τέσσερις ανήλικοι

Δεν βρέθηκαν εμφανείς σωματικές κακώσεις στην 22χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στον Τύρναβο το περασμένο Σάββατο. Αυτό ανέφερε ο ιατροδικαστής Λάρισας, Χρήστος Κραββαρίτης, ο οποίος πραγματοποίησε την ιατροδικαστική εξέταση.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής στo larissanet.gr, πρόκειται για μια περίπτωση «ιδιαιτέρως σοβαρή και αρκετά δύσκολη» και θα χρειαστεί η συνδρομή και άλλων επιστημών και περαιτέρω εξετάσεων για να διαπιστωθεί η περίπτωση του βιασμού.

Ελεύθεροι οι τέσσερις ανήλικοι 

Στο μεταξύ, ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν οι συλληφθέντες ανήλικοι, που κατηγορούνται ότι βίασαν ομαδικά μία 22χρονη κοπέλα με νοητική στέρηση, στον Τύρναβο, το περασμένο Σάββατο.

Έπειτα την απολογία τους στον ανακριτή, αφέθηκαν ελεύθεροι και η επιμέλειά τους ανατέθηκε στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πρόκειται για τρεις εφήβους, ηλικίας 16 και 17 ετών, που είναι κατηγορούμενοι για κατάχρηση σε ασέλγεια σε άτομο ανίκανο και έναν 14χρονο, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια. Ο τελευταίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τη χρήση βίας στην σεξουαλική επαφή, ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισης θα ζητήσουν ψυχιατρική γνωμάτευση για την 22χρονη καθώς υποστηρίζουν ότι δεν προκύπτει νοητική στέρηση.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την συμμετοχή και άλλων ατόμων στην υπόθεση, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης, οι φερόμενοι ως δράστες ήταν πέντε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 22χρονη βρισκόταν στο παζάρι του Τυρνάβου. Καθώς έφευγε, την προσέγγισαν οι δράστες οι οποίοι, όπως κατήγγειλε η ίδια, την μετέφεραν σε απόμερο μέρος κοντά στο παζάρι και στη συνέχεια προχώρησαν στον βιασμό της.

Η 22χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου με τους αστυνομικούς αρχικά να προχωρούν σε προσαγωγές και στη συνέχεια στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων ηλικίας 17, 16, 15 και 14 ετών. Οι τρεις πρώτοι κατηγορούνται για βιασμό ενώ ο τέταρτος για συνέργεια με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κατέγραφε τις πράξεις σε κινητό τηλέφωνο.

Οι δράστες αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν ότι υπήρξε συναίνεση από την κοπέλα η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς των αγοριών, τέσσερις στον αριθμό, για  παραμέληση εποπτείας ανηλίκου οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι χθες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...