Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Βαρουφάκης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 17χρονος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 17χρονος που γρονθοκόπησε τον Γιάνη Βαρουφάκη, έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Ο 19χρονος, που επίσης είχε ταυτοποιηθεί για την επίθεση στον γραμματέα του ΜέΡΑ25, θα μεταβεί την Παρασκευή, στις 13:00, στον ανακριτή, προκειμένου να καταθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων στα Εξάρχεια το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Αρχικά εισέβαλαν στο εστιατόριο όπου βρισκόταν ο βουλευτής και πρώην υπουργός και στη συνέχεια τον έβγαλαν έξω, όπου τον χτύπησαν, προκαλώντας κάταγμα στη μύτη και εκδορές σε όλο του το σώμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...