Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Δολοφονία στη Βαρβάκειο: Ομολόγησε ο 42χρονος σύντροφος της 60χρονης

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 60χρονης στη Βαρβάκειο Αγορά, καθώς συνελήφθη ο 42χρονος σύντροφός της, οποίος φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Ο 42χρονος, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, υποστήριξε ότι η γυναίκα κρατούσε το μαχαίρι και του επιτέθηκε και στην προσπάθειά του να την αφοπλίσει την χτύπησε εκείνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι επίσης τοξικομανής. Οι Αρχές έχουν βρει τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο 42χρονος όταν σκότωσε το θύμα.

Ο άντρας έμενε σε δομή αστέγων και τοξικομανών του ΚΕΘΕΑ στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι Αρχές έχουν στα χέρια τους όλη την πορεία που ακολούθησε από τη δομή έως τη Βαρβάκειο, από κάμερες καταστημάτων, όπως και την επιστροφή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία του τσακωμού με το θύμα φέρεται να ήταν τα ναρκωτικά, την ώρα που έκαναν χρήση.

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος υποστήριξε ότι την ώρα που έκαναν χρήση εκείνη γινόταν επιθετική.

«Την τσάντα δεν την πήρα εγώ. Κάποιος άλλος που πήγε την πήρε την τσάντα και το κινητό της», φέρεται να είπε ο δράστης στις Αρχές.

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν πως τον είχαν διώξει από τη δομή του ΚΕΘΕΑ λόγω βιαιης συμπεριφοράς.

Τέλος ο 42χρονος φέρεται πως μετά το φονικό σταμάτησε σε μαγαζιά, όπου υπάλληλοι και πελάτες τον είδαν που κρατούσε το μαχαίρι.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία στη Βαρβάκειο αναφέρει:

«Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία ημεδαπής που τελέστηκε σε πλατεία έναντι της Βαρβακείου αγοράς. Για την υπόθεση συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός
Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 60χρονης ημεδαπής, η σορός της οποίας βρέθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης, 23 Μαΐου 2023, σε πλατεία έναντι της Βαρβακείου αγοράς στην Αθήνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα δράστης είναι 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (25-05-2023) στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες.
Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης προηγήθηκε δακτυλοσκοπική διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος, τα οποία στο αρχικό στάδιο των ερευνών ήταν άγνωστα. Ακολούθησε κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή του 42χρονου στην ανθρωποκτονία.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο κατηγορούμενος κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη άνδρας για φωτιά στον Κάλαμο Αττικής

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν σήμερα αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο συλλ...

Φόρτωση άρθρων...