Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Βασίλης Καρράς: Η τελευταία «νότα» για τον μεγάλο τραγουδιστή

Ελλάδα

Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας θα ταφεί σήμερα ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος πέθανε την Κυριακή (24.12.2023) σε ηλικία 70 ετών.

Η τελετή της κηδείας του Βασίλη Καρρά έγινε χτες Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου πολύς κόσμος θέλησε να πει το τελευταίο αντίο, με τη σορό του μεγάλου τραγουδιστή να έχει εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Συντετριμμένη η σύζυγος, η κόρη και οι συγγενείς του, οι φίλοι του αλλά και χιλιάδες θαυμαστές του, απλοί άνθρωποι που ήθελαν να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Με τα τραγούδια «Δεν Πάω Πουθενά», «Νύχτα Ξελογιάστρα» και το ποντιακό μοιρολόι «Αητέν’ς επαραπέτανεν», η ορχήστρα του Βασίλη Καρρά τον συνόδευσε κατά την έξοδό της σορού του από τον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου τραγούδησε για ακόμα μια φορά τις μεγάλες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά, θέλοντας και οι ίδιοι να τους ακούσει, αφού για ακόμα μια φορά του έδειξαν και εκείνοι την αγάπη τους. Φυσικά, δεν θα είναι η τελευταία φορά, αφού οι επιτυχίες του θα ακούγονται συνέχεια.

Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του θα του πουν το τελευταίο αντίο και θα του δώσουν το τελευταίο χειροκρότημα. Η ταφή του θα γίνει στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τη γη που τον «γέννησε» και τώρα θα τον αγκαλιάσει ξανά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Μετέφερε σε βαν στοιβαγμένα 15 άτομα

Συνελήφθη από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. μετά από καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας διακινητής που κατελήφθη να μεταφέρει στοιβαγμένους 15 παράτυπους μετανάστες σε όχημα τύπου van. Συγκεκριμένα, τ...

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Φόρτωση άρθρων...