Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Βασίλης Ντινόπουλος: Ποιος ήταν ο γιος του πρώην υπουργού - Την Τετάρτη η κηδεία

Ελλάδα

Πένθος για την οικογένεια του πρώην υπουργού, δημάρχου και δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου καθώς ο 33χρονος γιος του βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια.

Ο 33χρονος Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Παιδί χαμηλών τόνων, από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, στο οποίο μαλιστα είχε διακριθεί. Από τα 14 του χρόνια, ξεκίνησε δειλά-δειλά, από παιδικές χαρές και πάρκα, για να φθάσει να κάνει εντυπωσιακά άλματα σε σκεπές σπιτιών -ακόμα και στον δρόμο.

Ένα χόμπι που απευθύνεται σε τολμηρούς, καθώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος, με τον νεαρό, όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί, να έχει τραυματιστεί αρκετές φορές. Όμως η αγάπη του ήταν τόσο μεγάλη, που δεν το εγκατέλειψε και με τα χρόνια κατάφερε να αποκτήσει εμπειρία επαγγελματία, ενώ είχε ασχοληθεί και με το capoeira.

Την Τετάρτη η κηδεία του Βασίλη Ντινόπουλου

Η κηδεία του Βασίλη Ντινόπουλου θα γίνει την Τετάρτη στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, όπως ανακοινώθηκε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ntinopoulos

Ποιος ήταν ο Βασίλης Ντινόπουλος

Γεννημένος το 1989, ο Βασίλης Ντινόπουλος εξέφρασε από μικρή ηλικία αγάπη για «ριψοκίνδυνα» αθλήματα, καθώς στα 14 του χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με το «παρκούρ» και να κάνει ακροβατικά σε διάφορα σημεία της πόλης. Επίσης, ασχολήθηκε και με τις πολεμικές τέχνες, μεταξύ των οποίων το καράτε και το καποέϊρα, πριν οδηγηθεί προς τον κινηματογράφο.

Τα βήματά του ξεκίνησαν όταν δούλεψε ως ηθοποιός και επαγγελματίας κασκαντέρ σε διαφημίσεις, ταινίες μικρού μήκους και μουσικά βίντεο κλιπ. Στη συνέχεια, ο Βασίλης Ντινόπουλος εργάστηκε κυρίως πίσω από τις κάμερες, στην παραγωγή και τη διαχείριση χώρων (location management). Εργάστηκε σε διαφημίσεις και ταινίες, ενώ έλαβε και βραβεύσεις για τη δουλειά του.

Πήρε, μεταξύ άλλων, το βραβείο Best Location από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, για το έτος 2020, στο 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, για την ταινία KALA AZAR της Τζάνις Ραφαηλίδου γιατί «υπηρέτησε απόλυτα το όραμα της σκηνοθέτιδος επιλέγοντας πλούσιους αφηγηματικά χώρους ικανούς να υπαινιχθούν τις δικές τους σκληρές ιστορίες». Ακόμα, έχει γράψει και σκηνοθετήσει τη δική του ταινία μικρού μήκους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Τη Δευτέρα απολογείται ο αμετανόητος γυναικοκτόνος -Η κόρη της 40χρονης έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ

Ο 50χρονος, ο οποίος δήλωσε αμετανόητος για το έγκλημα, κακοποιούσε συστηματικά την άτυχη γυναίκα, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αυξημένη η φετινή παραγωγή ελαιολάδου: Υποχωρεί σταδιακά η τιμή του παραγωγού, πότε θα φτάσει στο ράφι

Αισιόδοξες είναι οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις αναφορικά με την εφετινή παραγωγή ελαιολάδου στη χώρα μας, αν και ασφαλέστερα συμπεράσματα θα μπορέσουν να βγουν μετά από περίπου ένα μήνα...

Φόρτωση άρθρων...