Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης: Αυτοί είναι οι δύο νέοι συλληφθέντες – Το προφίλ των ανδρών

Στη σύλληψη ακόμα δύο ανδρών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης η αστυνομία. Οι συλλήψεις αφορούν δύο από τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν το πρωί, μετά την αναγνώριση της ανήλικης στη συμπληρωματική της κατάθεση. Παρόλο που αρνήθηκαν ότι βρέθηκαν με την ανήλικη, τα μηνύματα που αντάλλαξαν τους «καίνε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος συλληφθείς είναι ένας 35χρονος άνδρας, ο είναι άγαμος, κάτοικος δυτικής Αττικής και υψηλά αμειβόμενος ιδιωτικός υπάλληλος.

Ο δεύτερος συλληφθείς είναι 39 ετών από τα βόρεια προάστια, πατέρας ενός 9χρονου παιδιού και χωρισμένος. Εργάζεται σαν συνοδός ασφαλείας σε εταιρία security.

Οι άλλοι δύο άνδρες σε βάρος των οποίων εκκρεμούν τα εντάλματα σύλληψης είναι ένας ηλεκτρολόγος και ένας υπεύθυνος καταστήματος και οι δύο κάτοικοι δυτικής Αττικής.

Κολωνός: Οι διάλογοι με τη 12χρονη που «έκαψαν» τους παιδοβιαστές

Τα τρία από τα τέσσερα εντάλματα που εξέδωσε η δικαστική λειτουργός, αφορούν άτομα που φέρονται να είχαν μεταβεί αυτόβουλα στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες με πρόθεση να διασαφηνίσουν, όπως ανέφεραν τη θέση τους.

Σύμφωνα με όσα φαίνεται να ισχυρίστηκαν τα άτομα αυτά, που πλέον είναι κατηγορούμενοι, η εμπλοκή τους στην υπόθεση ξεκινά και σταματά σε διαδικτυακές συνομιλίες που είχαν με την ανήλικη. Οι νέοι κατηγορούμενοι αρνούνταν ότι είχαν συναντηθεί με το παιδί. Ωστόσο τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η ανακρίτρια από την κατάθεση του ίδιου του θύματος φαίνεται να διαψεύδουν τους τρεις κατηγορούμενους, καθώς το κορίτσι αναγνώρισε στα πρόσωπα τους , άνδρες με τους οποίους είχε συναντηθεί.

Το ίδιο ισχύει και για το τέταρτο ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια, το οποίο αφορά «πελάτη» του θεωρούμενου ως βασικού κατηγορούμενου και ήδη προσωρινά κρατούμενου, Ηλία Μίχου, που συνάντησε την 12χρονη.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξαν κάποιοι από αυτούς με τη 12χρονη που οδήγησαν στα εντάλματα σύλληψης:

Προφίλ blind chat: Έχεις αμάξι; 

43χρονος: Έχω αμάξι, ναι. 

Προφίλ blind chat: Ωραία, θες να έρθεις με το αμάξι στα Σεπόλια στο σταθμό;

43χρονος: 200 ευρώ και κάνουμε ότι θες. Εμφάνιση πώς είσαι εξωτερικά; 

Προφίλ blind chat: Έλα να βρεθούμε.

43χρονος: Έλα κορίτσι, πώς εισαι εμφανισιακά; 

Προφίλ blind chat: Οκ.

43χρονος: Να βρεθούμε, ναι, απλά να μου αρέσεις. Πώς είσαι εμφανισιακά;

Προφίλ blind chat: Σου έρχεται φωτογραφία. 

43χρονος: 200 λες πολλά, κόψε κάτι. 

Προφίλ blind chat: 150.

43χρονος: 100, είμαστε οκ; Συμφωνείς; 

Προφίλ blind chat: 130. 

43χρονος: Έχεις ωραίο σώμα; 

Σε μηνύματα που αντάλλαξε το προφίλ της 12χρονης με άλλον από τους τέσσερις άνδρες αναφέρουν: 

Προφίλ blind chat: Tι κάνεις;   

36χρονος: Καλά εσύ; Ξανθιά; Μελαχρινή; 

Προφίλ blind chat: Σεπόλια.

36χρονος: Ωραία κοντά είμαστε. Ελεύθερη; Σχέση; Για πες…

Προφίλ blind chat: Έχεις viber. 

36χρονος: Αμέ. Πες νούμερο…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Συνελήφθησαν 25 άτομα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε αστικά λεωφορεία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ομάδα νεαρών βγήκε έξω από...

Φόρτωση άρθρων...