Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Λαμία: Ρομά χτύπησαν δημοτικούς αστυνομικούς και έναν πολίτη

Επεισόδιο σημειώθηκε στην πλατεία Πάρκου στο κέντρο της Λαμίας. Μία ομάδα Ρομά επιτέθηκε και τραυμάτισε δημοτικούς αστυνομικούς και έναν πολίτη. 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δημοτικοί αστυνομικοί που περιπολούσαν εκεί έκαναν παρατήρηση σε Ρομά που είχαν παρκάρει παράνομα. Σύντομα στο σημείο έσπευσαν και άλλοι Ρομά και επιτέθηκαν με μανία στους δημοτικούς αστυνομικούς, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Ένας πολίτης που έτυχε να περνάει από το σημείο και προσπάθησε να βοηθήσει τους δημοτικούς αστυνομικούς, ωστόσο και εκείνος δέχθηκε την επίθεση των Ρομά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

Διερχόμενοι ενημέρωσαν την Αστυνομία και στην περιοχή έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τους Ρομά να έχουν εξαφανιστεί.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί διακομίστηκαν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Λαμίας προκειμένου να δεχθούν τις πρώτες βοήθειες.

Λαμία: Ρομά χτύπησαν δημοτικούς αστυνομικούς και έναν πολίτη
Λαμία: Ρομά χτύπησαν δημοτικούς αστυνομικούς και έναν πολίτη

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Συνελήφθησαν 25 άτομα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε αστικά λεωφορεία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ομάδα νεαρών βγήκε έξω από...

Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Επεκτείνονται σε καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιά τα προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας «Προλαμβάνω» παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας» Γουλανδρή, παρουσία του ...

Φόρτωση άρθρων...