Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης – Λύτρας: «Υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα»

Ελλάδα

Στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας αναφέρθηκε ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας της, Απόστολος Λύτρας.

«Δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας για κακοποίηση», τόνισε ο συνήγορος της 37χρονης και επεσήμανε ότι είναι πεπεισμένος πως «υπάρχει κύκλωμα».

«Δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, εξετάστηκαν στα πλαίσια που τα πήρε το Χαμόγελο του Παιδιού όχι σε σχέση με την υπόθεση. Το έκανε το Χαμόγελο επειδή τα πήρε στην αγκαλιά του», είπε ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της 12χρονης, μιλώντας στον Alpha.

Ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε ότι τα δύο μεγαλύτερα παιδιά έδωσαν νέα κατάθεση στις Αρχές αλλά δεν συσχετίζεται με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

«Κάποια στιγμή την οικογένεια είχαν επισκεφτεί κοινωνικοί λειτουργοί και η κατάθεση έχει να κάνει με αυτή την επίσκεψη», αποκάλυψε ο δικηγόρος. «Δεν ρωτήθηκαν για τη μητέρα», είπε ο δικηγόρος της και απέκλεισε το ενδεχόμενο ερωτικής σχέσης μεταξύ του Ηλία Μίχου και της πελάτισσάς του.

«Έχουμε μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πολύ βάθος. Είμαι πεπεισμένος ότι μιλάμε για κύκλωμα, πιστεύω πως υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα που ενδεχομένως οι οικογένειές τους φοβούνται να μιλήσουν», πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με τρία αυτοκίνητα

Σοβαρό τροχαίο συνέβη σήμερα το πρωί στην Περιφερειακή Οδό στην Θεσσαλονίκη. Στο τροχαίο έχουν εμπλακεί πέντε οχήματα, ενώ ένα άτομο έχει τραυματιστεί. Το ατύχημα έγινε, σύμφωνα...

Φόρτωση άρθρων...