Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης: Μια σύλληψη άνδρα στα δυτικά προάστια – Αναζητούνται άλλοι τρεις

Ελλάδα

Ένας άνδρας συνελήφθη στα δυτικά προάστια, έπειτα από τα τέσσερα νέα εντάλματα που εκδόθηκαν για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άλλοι τρεις άντρες αναζητούνται.

Τα νέα εντάλματα εκδόθηκαν μετά τη συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε το κορίτσι στην Ασφάλεια παρουσία παιδοψυχολόγου, κατά τη διάρκεια της οποίας φέρεται να αναγνώρισε και άλλους άνδρες που εμπλέκονται στην κακοποίησή της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια από τα πρόσωπα φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Αστυνομία υποστηρίζοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν μόνο συνομιλήσει με την 12χρονη, χωρίς να την συναντήσουν. Όμως, το κορίτσι τούς αναγνώρισε και κατέθεσε πως είχε βρεθεί μαζί τους έναντι αμοιβής.

Στη συνέχεια, η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση των νέων ενταλμάτων που ανεβάζουν τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα έως τώρα.

Στους τέσσερις νέους κατηγορούμενους αποδίδεται το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...