Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Βιασμός 12χρονης: Στη ΓΑΔΑ η ανήλικη - Καταθέτει εκ νέου

Ελλάδα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατέθεσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το παιδί βρίσκεται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η 12χρονη θα δει περίπου 12 φωτογραφίες ώστε να αναγνωρίσει τους βιαστές της.

Η αστυνομία συνέχιζε τις έρευνες ώστε να ταυτοποιηθούν πλήρως και άλλα άτομα από τη λίστα των 213 που είχαν επικοινωνήσει με το προφίλ της 12χρονης στο Blindchat.

Οι αρχές ήθελαν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία στα χέρια τους προτού καλέσουν το κορίτσι για συμπληρωματική κατάθεση καθώς είναι εμφανώς ταλαιπωρημένο.

Ταυτόχρονα οι δύο άντρες που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές φέρεται να συνομιλούσαν με τη 12χρονη και όπως αναφέρει η αστυνομία ενδεχομένως να συναντήθηκαν και μαζί της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Παρασκευή: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές

Το μεσημέρι θα ανοίξουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές. Συγκεκριμένα: - τα ε...

Αδειάζει η Αττική για το Πάσχα: Ουρές για γερά νεύρα στις Εθνικές Οδούς, γεμάτα πλοία και αεροπλάνα

Μετ’ εμποδίων γίνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς η κίνηση σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024) σε Αττική Οδό και Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Πα...

Φόρτωση άρθρων...