Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι - Το μεσημέρι η μητέρα (Photos)

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί οι τρεις συλληφθέντες των τελευταίων ημερών για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για τον 33χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή στην Αγία Βαρβάρα, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο Νοσοκομείο Μεταξά και τον 34χρονο που συνελήφθη χθες το βράδυ.

Μετά τη 1 το μεσημέρι, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή και η 37χρονη μητέρα της 12χρονης προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της μαστροπείας που της έχει απαγγελθεί έπειτα από τη σύλληψή της.

Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι
Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι

Έρχονται νέες συλλήψεις

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει ένας νέος γύρος έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης που θα αφορούν σε εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Παρουσίαση πρότασης για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική»

Εκδήλωση με θέμα «Πρόταση ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική» διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συν...

Αυτές είναι οι 198 «απάτητες παραλίες» της Ελλάδας - Μπαίνουν σε καθεστώς απόλυτης προστασίας

Υπογράφηκε σήμερα (19.4.2024) από τον Υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), με την οπ...

Φόρτωση άρθρων...