Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Κολωνός: Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που είχε επικοινωνήσει με την 12χρονη

Στη διαγραφή μέλους του, που φέρεται να είχε επικοινωνήσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat με τη 12χρονη στον Κολωνό, προχώρησε το ΠΑΣΟΚ.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Όπως είπε ο κ. Σπυρόπουλος δεν είχαν ενημέρωση από την αστυνομία, αλλά διερεύνησαν όσο μπορούσαν το θέμα και έθεσαν το μέλος εκτός κόμματος. Όπως σημείωσε υπήρξαν πληροφορίες ότι συνομιλούσε στην πλατφόρμα με το προφίλ της 12χρονης και προκειμένου να μην υπάρξουν σκιές, το ΠΑΣΟΚ προχώρησε στη διαγραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για χαμηλόβαθμο περιφερειακό στέλεχος, μέλος της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Ρόδο. Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να είπε πως δεν έχει κληθεί από τις Αρχές, αλλά και ότι δεν έχει συναντηθεί ποτέ με την ανήλικη.

Μόλις περιέπεσαν στην αντίληψη της Χ. Τρικούπη οι σχετικές φήμες ότι ο εν λόγω άνδρας συνομιλούσε μέσω blindchat με την 12χρονη., ο γραμματέας του κόμματος Α. Σπυρόπουλος επικοινώνησε με την τοπική οργάνωση στο νησί. Έγινε μια πρώτη έρευνα και «για λόγους ηθικής τάξης», ετέθη εκτός κόμματος.

Ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε ότι η πολιτική αντιπαράθεση δεν μπορεί να ευτελίζεται σε χυδαίες αλληλοκατηγορίες, αλλά όταν ιδίως πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό θέμα χρειάζεται να αναλάβει η πολιτεία της ευθύνες της επενδύοντας στο κοινωνικό κράτος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες: Προγραμματισμός Ραντεβού για Αιματολογικές Εξετάσεις

Αρχίζει η Διαδικασία Προγραμματισμού Ραντεβού για Αιματολογικές Εξετάσεις στις Δημόσιες Δομές Παροχής Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπ...

Πάτρα: Στις 15 Μαΐου η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών της Πάτρας η ημερομηνία της δίκης των έξι προφυλακισμένων αντιεξουσιαστών και μιας γυναίκας που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για σύ...

Σύλληψη διακινητή στην Αλεξανδρούπολη – Μετέφερε δέκα μετανάστες κρυμμένους σε φορτηγό

Για παράνομη διακίνηση μεταναστών συνελήφθη οδηγός φορτηγού κοντά στην Αλεξανδρούπολη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου. Κατά την είσοδο του αλλοδαπού οδηγού στη χώρα, ...

Φόρτωση άρθρων...