Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Βιασμός 21χρονης στα Χανιά: Oι δυο φερόμενοι ως δράστες έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν

Ελλάδα

Προθεσμία για απολογηθούν πήραν οι δυο φερόμενοι ως δράστες για την υπόθεση βιασμού μιας 21χρονος τουρίστριας από τη Σουηδία στα Χανιά στην Κρήτη.

Ο 23χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για δεύτερη φορά για την Πέμπτη. Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 23χρονο είναι κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση λόγω μέθης, έκθεση σε κίνδυνο και αποτύπωση μη δημόσιας πράξης σε υλικό φορέα.

Νωρίς το πρωί, ο 19χρονος πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων μαζί με τον δικηγόρο του και λίγο αργότερα πήγε στον Εισαγγελέα Χανίων. 

Καθώς το αυτόφωρο είχε παρέλθει ο 19χρονος δεν είχε συλληφθεί. Ο φερόμενος ως δράστης έλαβε προθεσμία και αυτός να απολογηθεί για την Πέμπτη.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε «βιασμό, κατά φύση». Το ιατροδικαστικό πόρισμα διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και από εκεί στην Εισαγγελία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξυλόκαστρο: «Άνοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου - Πατρών - Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Θεμέλια σπιτιών, παραλιακοί δρόμοι αλλά και πεζοδρόμια έχουν υποστεί σοβαρή διάβρωση. Υποδομές και περιουσίες κατά μήκος του Κορινθιακού Κόλπου καταστρέφονται από τη διάβρωση. ...

Φόρτωση άρθρων...