Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

Viral η αγγελία Βολιώτη που στήνεται στις ουρές για ταυτότητα

Viral

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η αγγελία Βολιώτη χρήστη των κοινωνικών δικτύων που αναλαμβάνει, όπως αναφέρει, την αναμονή στο Τμήμα Ταυτοτήτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας έναντι χρηματικού ποσού.

Ο σάλος που έχει προκληθεί τις τελευταίες εβδομάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα με τις τεράστιες ουρές έξω από τα γραφεία ταυτοτήτων για την έκδοση ταυτότητας… χωρίς τσιπ, έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης.

Αυτό προσπάθησε να κάνει και ένας Βολιώτης, που προχώρησε σε δημοσίευση σε σελίδα με βολιώτικες αγγελίες, για να γνωστοποιήσει ότι παρέχει τις υπηρεσίες του για την έκδοση ταυτότητας χωρίς ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αναλαμβάνω την αναμονή στην Αστυνομική Διεύθυνση και την κράτηση θέσης για έκδοση ταυτοτήτων παλαιού τύπου. 80 ευρώ / άτομο. Για οικογένειες 4+ μελών παρέχεται έκπτωση 25%».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσε πλήθος σχολίων και αντιδράσεων, ενώ δεν άργησε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως όλα δείχνουν ο επιτήδειος άντρας είδε ως επαγγελματική ευκαιρία την κίνηση εκατοντάδων ανθρώπων να μεταβαίνουν συνεχώς στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και στο Γραφείο Ταυτοτήτων προκειμένου να εκδώσουν νέου τύπου ταυτότητες.

Υπενθυμίζεται ότι έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας σχηματίζονται από τα μεσάνυχτα μέχρι και το μεσημέρι της επόμενης ημέρες τεράστιες ουρές για να εκδώσουν νέα ταυτότητα.

Πολλοί παραμένουν ακόμη και άυπνοι, προκειμένου να προλάβουν να συμπληρώσουν το όνομά τους στη λίστα των 35- 40 ταυτοτήτων που εκδίδονται καθημερινά από το αρμόδιο τμήμα. Ωστόσο, η κατάσταση έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων που έχουν ως αποτέλεσμα και τη δημιουργία εντάσεων και λογομαχιών τόσο ανάμεσα στους αναμένοντες όσο και προς το πρόσωπο των αστυνομικών υπαλλήλων.

Οι πολίτες του Βόλου διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ενώ σε άλλες πόλεις τα κατά τόπους τμήματα έχουν προχωρήσει στη λήψη μέτρων για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και η ταλαιπωρία των εκατοντάδων, καθημερινά, πολιτών, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν προβαίνει σε κάτι αντίστοιχο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γέλια μέχρι… δακρύων - Αστυνομικός στη Γιούτα κάνει... πλονζόν για να πιάσει γουρουνάκι - Επικό βίντεο

Γέλια μέχρι… δακρύων προκαλεί ένα viral βίντεο στο Διαδίκτυο με πρωταγωνιστές ένα γουρουνάκι κι έναν αστυνομικό, που προσπαθεί κάθιδρος να συλλάβει τον τετράποδο «δραπέτη» στη Γιού...

Αντικείμενο που διαπέρασε την οροφή σπιτιού προερχόταν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό και διαπέρασε την οροφή και δυο πατώματα κατοικίας στην αμερικανική πολιτεία Φλόριντα νωρίτερα φέτος προερχόταν πράγματι από τον Διεθνή Διαστημ...

Φόρτωση άρθρων...