Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Βόλεϊ: Επεισόδια στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - Τραυματίστηκε σοβαρά άντρας των ΜΑΤ από ναυτική φωτοβολίδα

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά απόψε στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Στο 10-17 του δεύτερου σετ, και με τον Ολυμπιακό να προηγείται 1-0 του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του League Cup στο Ρέντη, επήλθε η διακοπή του παιχνιδιού, αφού η μυρωδιά των δακρυγόνων διαπέρασε το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». 

Από την Αστυνομία αναφέρθηκε ότι 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με τη χρήση χημικών.

Η μυρωδιά από τα δακρυγόνα πέρασε μέσα στο κλειστό. Ο διαιτητής έδωσε εντολή στους παίκτες των δύο ομάδων να πάνε στα αποδυτήρια και εκείνοι ακολούθησαν την οδηγία του. Έπειτα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δώσει συνέχεια στο ντέρμπι αν δεν καθαρίσει τελείως η ατμόσφαιρα. Ο Παναθηναϊκός, από τη μεριά του, ζήτησε οριστική διακοπή. Στη συνέχεια, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα. 

Μία ναυτική φωτοβολίδα χτύπησε άντρα των ΜΑΤ στο μηρό, το ΕΚΑΒ κατέφτασε αμέσως αλλά τον παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του και βρίσκεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Το νοσοκομείο δεν εφημερεύει, αλλά μεταφέρθηκε επειδή είναι κοντά στο σημείο των επεισοδίων.

Ο αστυνομικός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και μπαίνει στο χειρουργείο, καθώς έχει πληγεί η μηριαία αρτηρία του αριστερού ποδιού του. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, είναι στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπως και ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ (5+1) στην κλήρωση 2745. Δεν βρέθηκε νικητής και στη δεύτερη κατηγορία (5). Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη διαλογή: ...

Φόρτωση άρθρων...