Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Επίσημο: Δεν ορίζει διαιτητές η ΚΕΔ – Αναβάλλεται η αγωνιστική

Στον αέρα το πρωτάθλημα με τη… βούλα της ΚΕΔ

Αθλητισμός

Χωρίς πρωτάθλημα Super League, το Σαββατοκύριακο.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συνυπογράφει το… μπάχαλο του πρωταθλήματος σε μια συγκυρία δίχως διαθέσιμες ημερομηνίες. Σημαίνει επίσης, ότι πλέον θα πρέπει η διοργανώτρια αρχή να αποφασίσει για τη συνέχεια.

Οριστικό: Αναβάλλεται η 14η αγωνιστική της Super League

Αν δηλαδή στο διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί κανονικά όπως ήταν προγραμματισμένη η 15η αγωνιστική, ή αν θα μεταφερθεί εκεί η 14η. Θεωρητικά το πιθανότερο είναι το πρώτο. Πρακτικά στο παρελθόν έχουν συμβεί και τα δύο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών.

Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες».

Η ανακοίνωση της Λίγκας

«Σε συνέχεια της προ ολίγου ανακοίνωσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ περί μη ορισμού αξιωματούχων διαιτησίας, ανακοινώνεται η αναγκαστική μη διεξαγωγή της επικείμενης 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1. Η διοργανώτρια αρχή με νεότερη απόφαση – ανακοίνωσή της θα προβεί σε εκ νέου ορισμό των αναβληθέντων αγώνων».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...