Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Βόλος: Ξυλοκόπησε την 14χρονη κόρη του παραμονή Χριστουγέννων - Την έσωσε ο αδερφός της

Ελλάδα

Στη σύλληψη ενός πατέρα για ξυλοδαρμό της 14χρονης κόρης του προχώρησαν αστυνομικοί στον Βόλο το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο πατέρας της 14χρονης επιτέθηκε στο κορίτσι και το κλωτσούσε στην πλάτη. Ο μεγαλύτερος αδερφός της κοπέλας επενέβη και τον απομάκρυνε, ενώ η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες που ανησύχησαν ακούγοντας τις φωνές.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πατέρας έχει τέτοια συμπεριφορά σε βάρος των παιδιών του. Ο ίδιος κάνει κατάχρηση στο αλκοόλ και, καθώς η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών εργάζεται και λείπει συχνά από το σπίτι, ξεσπά στη 14χρονη κόρη του, ενώ στο παρελθόν είχε χτυπήσει και τον γιο του.

Ο πατέρας συνελήφθη το βράδυ της ίδιας μέρας και κρατείται, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...