Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ημαθία: Θρήνος στην κηδεία του βρέφους που σκότωσε η μητέρα του

Ο πατέρας του βρέφους επιχείρησε να βρεθεί στην τελετή, αλλά οι γονείς της 37χρονης και άλλοι συγγενείς δεν του το επέτρεψαν και τον ανάγκασαν να φύγει από την εκκλησία και το νεκροταφείο.

Στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Μακροχώρι Ημαθίας έγινε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης η ταφή του 6,5 μηνών βρέφους, που σκότωσε την Τρίτη η 37χρονη μητέρα του. 

Δεν τελέστηκε εξόδιος ακολουθία, καθώς το παιδί ήταν αβάπτιστο. Ο ιερέας διάβασε μία ευχή και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ταφή στο νεκροταφείο του χωριού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του βρέφους επιχείρησε να βρεθεί στην τελετή, αλλά οι γονείς της 37χρονης και οι λοιποί συγγενείς δεν του το επέτρεψαν, υποχρεώνοντάς τον να φύγει από την εκκλησία και το νεκροταφείο.

Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί, οι οποίοι όμως δε χρειάστηκε να επέμβουν. Η 37χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.
 

Βέροια: Χτύπαγε το μωρό ακόμα και με το μπιμπερό η μητέρα - Ανατριχιαστικά τα ευρήματα της νεκροτομής 

Σοκάρουν τα ευρήματα της νεκροψίας στη σορό του 6,5 μηνών βρέφους, που δολοφονήθηκε από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, το μεσημέρι της Τρίτης, στη Βέροια. Όπως προέκυψε από τα ευρήματα μετά τη διενέργεια της νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, το βρέφος υπέστη κάταγμα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις προσώπου και στοματικής κοιλότητας.

Η 37χρονη μητέρα εκτός από τα χέρια, χρησιμοποίησε ακόμη και το μπιμπερό του μωρού, για να το χτυπήσει στο πρόσωπο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr.

Το παιδί είχε μεταφερθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η μητέρα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Άτομα που ξέρουν την 37χρονη αναφέρουν πως έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη και επισημαίνουν ότι δεν ξεπέρασε ποτέ το δυστύχημα του 2003 στα Τέμπη, καθώς ήταν μαθήτρια στην τάξη που ξεκληρίστηκε, αλλά δεν ανέβηκε στο μοιραίο λεωφορείο την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Φόρτωση άρθρων...