Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Βόρεια Εύβοια: Σύσκεψη για τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ – Τι αποφασίστηκε

Ελλάδα

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας για τον σεισμό των 5.2 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην περιοχή.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαντουδίου συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Εύβοιας, Κωνσταντίνος Ψαρρός, ο διοικητής της αστυνομίας Μαντουδίου Δημήτρης Ντούλμας, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κώστας Λάππας. Τον Δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη που απουσιάζει στην Καλαμάτα εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καντζούρας, ενώ παρόντες ήταν και οι αντιδήμαρχοι Άγγελος Κωνσταντινάκης, Δημήτρης Σκοπελίτης και κ. Λιάσκος.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε αύριο, Σάββατο, το πρωί, κλιμάκιο των κτηριακών υποδομών θα ελέγξει τις σχολικές εγκαταστάσεις και στην συνέχεια θα υπάρξει ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων. Παράλληλα, ενημερώθηκε η ΔΑΕΦΚ ώστε να ξεκινήσει ελέγχους σε σπίτια και επιχειρήσεις το συντομότερο δυνατόν.

Βόρεια Εύβοια: Σύσκεψη για τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Φόρτωση άρθρων...