Δευτέρα
26 Ιανουαρίου 2026

Βορίζια: Στο νοσοκομείο οι δύο γονείς του 39χρονου Φανούρη Καργάκη – Αναβλήθηκε η δίκη

Αναβλήθηκε η δίκη για το νέο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στις δύο οικογένειες στα Βορίζια με κατηγορούμενους τους γονείς του Φανούρη Καργάκη.

Η δίκη στο Αυτόφωρο δικαστήριο ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα ωστόσο τόσο η μητέρα του Φανούρη Καργάκη όσο και ο πατέρας του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr.

Ο πατέρας έχει διαγνωστεί με covid και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ η μητέρα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία με πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Εξαιτίας αυτών των εξελίξεων το Αυτόφωρο δικαστήριο θα αναβάλει την συνεδρίασή του για την συγκεκριμένη υπόθεση και αναμένεται να ορίσει νέα ημερομηνία.

Το νέο «επεισόδιο» που εκτυλίχθηκε στα Βορίζια σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Ο πατέρας και η μητέρα του 39χρονου Φανούρη είχαν μία έντονη λεκτική αντιπαράθεση με την αδερφή της 56χρονης Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη με αποτέλεσμα να συλληφθούν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που εξακολουθούν να βρίσκονται στην περιοχή. 

Την Παρασκευή ο εισαγγελέας Ηρακλείου αφού παρέλαβε την δικογραφία τους άσκησε ποινικές διώξεις και τους παρέπεμψε σε δίκη στο Αυτόφωρο Δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, γιορτάζουν οι: Ξενοφών, Ξενοφώντας, Φώντας, Φόντας, Φόνης, Ξενοφωντία, Ξενοφωντίνα, Ξενοφούλα, Ξενοφώντη, Ξένια

Νίκος Χαρδαλιάς από τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος: «Με κοινή αντίληψη και στενή συνεργασία, ιεραρχούμε ανάγκες και προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις»

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη στον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος και συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Δημήτρη Μάρκου – 7,3 εκατ. ευρώ για έργα υποδομών στην περιοχή Τον Δήμο Σπάτων - Α...

Φόρτωση άρθρων...