Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Βοστώνη: Σύγκρουση αεροσκαφών στον αεροδιάδρομο

Ελλάδα

Δύο αεροσκάφη τύπου «JetBlue» συγκρούστηκαν στον διάδρομο του διεθνούς αεροδρομίου «Logan» της Βοστώνης. Τουλάχιστον ένα φτερό έχει υποστεί ζημιά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στις 3:00 ώρα Ελλάδας.

Τα τζετ συγκρούστηκαν στην άσφαλτο ενώ οι επιβάτες βρίσκονταν μέσα στα δύο αεροσκάφη. Το ένα εκ των δύο αεροσκαφών υπέστη ζημιά στο φτερό του  σύμφωνα με αποκαλυπτική φωτογραφία.

Το ένα κατευθυνόταν προς το Λας Βέγκας, ενώ το άλλο κατευθυνόταν προς το Ορλάντο.

Η FAA επιβεβαίωσε ότι η σύγκρουση σημειώθηκε στις 6.40 π.μ. τα ξημερώματα (τοπική ώρα) στο αεροδρόμιο της Βοστώνης, ενώ επιβεβαιώνει ότι  ένα από τα «αριστερά πτερύγια» του αεροπλάνου χτύπησε τον «δεξιό οριζόντιο σταθεροποιητή» του άλλου επιβατικού αεροσκάφους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος: Τα προβλήματα δεν λύνονται με την ισχύ και την εξουσία αλλά με την ελευθερία και την αγάπη

Το μήνυμα ότι «τα προβλήματα δεν λύνονται με την ισχύ και την εξουσία αλλά με την ελευθερία και την αγάπη» στέλνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στις ευχές του για το φετίνο Πάσχα λίγε...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πρωτομαγιά στην Αθήνα λόγω των κινητοποιήσεων - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας θα ληφθούν αύριο, Τετάρτη 1 Μαΐου, από τις 09:30’ το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης εξαγγελ...

Φόρτωση άρθρων...