Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Αγρότες: Δευτέρα απόγευμα ή Τρίτη πρωί η συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Πολιτική

Διευκρινίσεις δίνουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με την επικείμενη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αγρότες. Όπως αναφέρουν, καμία ανατροπή δεν υπάρχει στον σχεδιασμό της Κυβέρνησης αναφορικά με τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες.

Οι κυβερνητικοί κύκλοι υπογραμμίζουν πως η συνάντηση θα γίνει Δευτέρα απόγευμα ή Τρίτη πρωί, καθώς ο Πρωθυπουργός γυρίζει τη Δευτέρα από το Βελιγράδι. Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν ενημερωθεί, ενώ το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί αύριο.

Ακόμα, υπενθυμίζουν ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήδη από το πρωί ενημέρωσε πως ο Πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος να δει τους αγρότες από την Δευτέρα.

Νωρίτερα, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι «δεν θα γίνει τη Δευτέρα η συνάντηση των αγροτών με τον Πρωθυπουργό, καθώς πρέπει να προσδιοριστεί η σύνθεση της αντιπροσωπείας και να ωριμάσουμε αυτά που σκεφτόμαστε για τους αγρότες».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης από Γρεβενά: «Νίκη για το ΠΑΣΟΚ είναι η ευημερία του ελληνικού λαού» (Photos)

Στα Γρεβενά περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Κατ' αρχάς,...

Αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου – Σε περιοδείες οι πολιτικοί αρχηγοί

Περίπου τρεις εβδομάδες απομένουν για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και τα κόμματα βρίσκονται σε θέσεις μάχης. Σφοδρά πυρά ανταλλάσσουν οι πολιτικοί αρχηγοί καθώς πλησιάζουμε προ...

Φόρτωση άρθρων...