Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Βύρωνας: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 32χρονου

Ελλάδα

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία του 32χρονου από την Αλβανία το βράδυ της Πέμπτης σε κεντρική γειτονιά στον Βύρωνα και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Λαζάρου, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στα νέα πλάνα που παρουσίασε το MEGA, o 32χρονος κείτεται νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του. Οι πληρωμένοι δολοφόνοι τον εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια του παιδιού του και της συζύγου του.

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη. Το μαύρο αυτοκίνητο πλησιάζει την πλατεία Λαζάρου. Στη θέση του οδηγού ο 32χρονος, στη θέση του συνοδηγού η γυναίκα του. Στην πλατεία το 7χρονο παιδί τους μαζί με τη γιαγιά του.

Μόλις βλέπει το μαύρο αυτοκίνητο των γονιών του τρέχει προς το μέρος τους. Την ίδια στιγμή, μια μηχανή πλησιάζει το μαύρο αυτοκίνητο. Οι δύο αναβάτες φορούν σκουρόχρωμα κράνη που καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους. Στέκονται δίπλα στην πόρτα του οδηγού και πυροβολούν. Δύο σφαίρες κόβουν το νήμα της ζωής του. Ο 32χρονος πέφτει νεκρός. Μπροστά στο παιδί του που φωνάζει «μπαμπά».

Η 37χρονη σύζυγός του αρχικά χάνει τις αισθήσεις της, βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού σε κατάσταση σοκ. «Ήταν λίγο ανοιχτό το τζάμι και τον πυροβόλησαν από το άνοιγμα αυτό. Περιμέναμε το παιδί να έρθει και τότε είδα την μηχανή να έρχεται και τον πυροβόλησαν», ανέφερε η σύζυγος του θύματος. Τα δύο άτομα που επέβαιναν στη μηχανή έχουν προλάβει να διαφύγουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ασπρόπυργος: Οδηγός λεωφορείου εταιρείας βίασε υπάλληλο - Στο νοσοκομείο με αιμορραγία το θύμα

Ένα κτηνώδες περιστατικό βιασμού ήλθε στο φως στον Ασπρόπυργο όπου οδηγός λεωφορείου, το οποίο μετέφερε υπάλληλους εταιρείας, βίασε 27χρονη εργαζόμενη η οποία μάλιστα χρειάστηκε να...

Φόρτωση άρθρων...