Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Χαλάνδρι: Δεν είχε δίπλωμα και δεν φορούσε ζώνη ο 18χρονος που σκοτώθηκε σε κόντρα - Κακουργηματική δίωξη στον φίλο του

Ελλάδα

Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε τελικά ο 18χρονος ο οποίος σκοτώθηκε στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Τρίτης ενώ συμμετείχε σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας με φίλο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός που σκοτώθηκε οδηγούσε και χωρίς δίπλωμα, ενώ οι αρχές έχουν λάβει αίμα και ούρα τόσο από τον 18χρονο όσο και από τον 20χρονο συλληφθέντα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχαν καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες. Το όχημα του 18χρονου που χτύπησε πάνω σε δέντρο κατευθυνόταν στο ρεύμα επί της Παλαιολόγου προς Νέα Ιωνία.

Σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι - Νεκρός 18χρονος

Νωρίτερα, νέα δεδομένα προέκυψαν στην υπόθεση με το τροχαίο δυστύχημα σήμερα τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι που κόστισε τη ζωή του 18χρονου οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής που χειρίζονται το φάκελο, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να βρουν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος έδωσε στοιχεία που ξεκλειδώνουν την ιστορία αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος που έστειλε στο θάνατο τον 18χρονο. Έτσι, συνέλαβαν τον 20χρονο φίλο του με τον οποίο ο άτυχος νεαρός πραγματοποιούσε κόντρες στην οδό Παπανικολή.

Κακουργηματική δίωξη στον φίλο του 18χρονου

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, βρίσκεται ο 18χρονος που συνελήφθη για το θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι.

Ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η οποία και άσκησε την κακουργηματική ποινική δίωξη σε βάρος του. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί. Έχει πάντως το δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία ώστε να προετοιμάσει την απολογία.

Πλέον, η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου αποκτά νέες διαστάσεις και αυτό που ψάχνουν οι έμπειροι αξιωματικοί είναι να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες όπως την ταχύτητα των δύο οχημάτων τη στιγμή της εκτροπής και της πρόσκρουσης στο δέντρο.

Χαλάνδρι: Σοκαριστικό τροχαίο - Νεκρός 18χρονος

Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 18χρονου, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι έβγαλαν τον οδηγό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...